sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Työhuone haaveilua

Kamera on vieläkin kyläilemässä, joten omia kuvia ei siis vieläkään ole tänne laittaa :( Kommentointikaan ei taas jostain syystä onnistu :(. Mutta hei haaveillaan vähän.. oispa tällainen ihana työhuone, tai vaikka vain nurkkaus..

Kuvat: decorista.com
Ikean Bestä pöytä näyttää niin hyvältä, sellaisen kun saisin, niin onnellinen olisin :)
Kuvat: decorista.com ja alvhem

Valkoista + mustaa tai ruskeaa = tyylikäs työhuone

Kuvat: mtv3.fi/tila ja styleroom.se

 Näistä aineksistako se sitten syntyisi?

Kuvat: Isku, Ikea

Mikä näistä olisi teidän mieleen, vai onko mikään? Mulle kävisi kaikki!

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Hullu shoppailija liikkeellä

Taas oli tarjolla jotain vastustamatonta... nimittäin Iittala Groupin tyhjennysmyynnit. Mitään astioitahan en tarvitsisi, kaapit on niin täynnä ja tila loppuu, mutta pakkohan tuolla oli kuitenkin käydä..

Edullistahan tosiaan oli. Muutamalla eurolla sai vaikka ja mitä. Muumi astioita ja aterimia, mariskooleja, aalto-maljakoita, astiasarjoja (mm. oma, teema, nero), veitsiä, kattiloita yms.. Pidin kuitenkin suht maltillista linjaa ja kassiini eksyi vain lautasliinoja, servettirenkaita, kokkiveitsi, muutama kartio lasi ja silikonilasta.


Kassi oli kuitenkin vaikuttava ja siinä lukeva teksti hauska. Niin iso tuo on, että 1 -vuotias mahtuu sinne kokonaan :)

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Do what you love

Tulipas pitkä tauko postausten välillä, ups! Tämä viikko on vaan ollut niin kuuma, että olen nautiskellut kaiken ajan ulkona tai sitten olen siivonnut kotia. Niin ja kamerakin unohtui synttärijuhliin, joten siksikin vähän on ollut hiljaista. Josko sen tänään kotiin saisin.

Mutta hei, tämä teksti iski mun silmääni joku aika sitten "Do what you love and do it often".. Hyvin sanottu. Mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Mitä sinä rakastat tehdä?


Minä rakastan nukkumista, tyttären kanssa leikkimistä, halimista, pussailua, hymyilyä, nauramista, ihmisten auttamista, musiikin kuuntelua, shoppailua, lukemista, kirjoittamista, herkuttelua, unelmoimista, tanssimista, juhlimista, koti-iltoja, luistelemista ja vaikka mitä muuta. Kesällä ja muutenkin elämässä täytyisi tehdä näitä asioita useasti, niin totta.

torstai 2. kesäkuuta 2011

Helpon elämän koti

Viime sunnuntaina se taas loppui.. Nimittäin Helppo Elämä. Sarjan viimeinen jakso on mulla vielä katsomatta, joten ei saa tehdä juonipaljastuksia. Olen jokaisen tuotantojakson katsonut ja samalla ihaillut sarjan Mikkosten koteja. Milloin on huippumodernia ja toisinaan taas mummonmökkitunnelmaa. Tällä viimeisellä kaudella Mikkosten koti oli aika persoonallinen vai mitä?


Mitä pidätte? Tuo kellarikerroksen sisutus ei oikeen ole mun makuun, kun taas olohuone/keittiö tuntuu enemmän omalta. Nuo 70-luvun talot on kyllä jollain tavalla hienoja :)

Kuvat: mtv3/tila

Keittiöstä bongasin ainakin Kartellin tuolit. Löysittekö jotain muuta tuttua?