tiistai 11. tammikuuta 2011

Lastenhuoneita

Tänään on ollut niin paljon huisketta, että huh hei.. Aamupäivä tosin meni rauhallisissa leikeissä tosin hiukkasen väsyneen vauvelin kanssa, iltapäivällä lähdettiin suunnistamaan tonne puolen metrin sohjoon vaunujen kanssa, voi hyvää päivää.. No muskarista 10 min myöhässä, takasin tultiinkin muiden äippien rupatteluseurassa, kunnes taas oli aika tarpoa pari kilsaa minilattaritunneille.. Taas 10 min myöhässä, kevyt lämmittelyhiki pinnassa.. Onneksi mies tuli hakemaan, suunnattiin mäkin luukulle, joten meni reisijutut sitten reisilleen tänään.. Tai no kyllähän sitä jumpattiin ja huhkittiin tietty tänäänkin..
Tämän päivän aivolepuutukseksi vähän lastenhuoneiden kuvia.. Luulen tosin että nämäkin huoneet on noin siistejä ehkä muutaman minuutin, kunnes pikkuset pääsee räjäyttämään lelut lattialle jne.. mutta katsellaan ja ihaillaan!

Ensin kurkistus julkkislasten huoneisiin. Ylhäällä vas Brooke Shieldsin, vas alhaalla taas JLo:n, ylhäällä keskellä Ricky Martinin, alhaalla keskellä Jason Priestleyn, oik ylhäällä Christina Aguileran ja oikealla alhaalla Amanda Peetin lasten huone. Näistä mieluisin omalle tyttärelle olisi tuo viimeiseksi mainittu. Sängyltä löytyy i-h-a-n-a pöllötyyny!


Kuvat creative-baby-nursery-rooms.com
 Tässä toisessa taas teemallisia huoneita. Aika mielettömiä! Tuskin tällaisia kuitenkaan meillä koskaan nähdään.

digsdigs.com
 Sitten mustavalkoista. Jotain tällaista olisi minun mieleeni. Tuo pieni keittiö on aikas makee!

Styleroom.se
 Tässä vielä monenlaisia. Tuo kirjahylly on kyllä hauska idea!

styleroom.se
Meillähän tällä hetkellä J nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa, näin siihen asti kunnes unelma uudesta kodista joskus toteutuu.. Leikkihuoneen ja työhuoneen yhdistelmästä löytyy kyllä neidin juttuja, mutta sitten kun neitonen saa kokonaan oman tilan, niin sisustusinnostus varmasti taas räjähtää käsistä..

Että näin tänään :) nyt puuron kautta nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!