tiistai 25. tammikuuta 2011

Synttärikutsut

Meidän pieni pippurinen tyttömme täyttää maaliskuussa huimat 1v, joten äidillä alkaa synttäreiden suunnittelu än yy tee nyt! Ja mistäs sitä voisi paremmin aloittaa, kun synttärikutsuista! Erilaisia ihanuuksia on näköjään netti pullollaan, nyt pitäisi vaan valita mieleinen ja alkaa toteuttamaan!

Tästä kortista tulisi ainakin selväksi mistä on kyse, eli 1v synttäreistä. Taitaa olla hieman poikamainen, mutta ideaahan voisi vähän jalostaa ja laittaa eläinten tilalle vaikka kruunuja tms, tai vaikka valokuvia!


No niin, nyt on valokuvia.. Hauska idea laittaa jokaisesta kuusta kuva. Tällainen taulu olisi kiva tehdä tytön huoneeseen, vaikken tätä korttia valitsisikaan.


Aika makeet! Suunnittelin, että synttäreille voisi tosiaan tehdä kuppikakkuja.. oliskohan tässä se juhlien teema?


Toisaalta suunnittelin tekeväni nallen muotoisen kakun, näitä tikkareitahan voisi tehdä nallenmuotoisina.. Ihan mielettömän ihania nämäkin...


Tämä on tyylikäs. Pallokuviota tai muuta vastaava voisi olla. Ja tietty pinkkiä.


Tällainen olisi kyllä ainakin erilainen, tosin tähän ei ihan taida tän mamman aika ja rahkeet nyt riittää..


Ja taas tikkari! Nämä sitten ehkä kesän muihin juhliin..

Mitä olette mieltä, minkälaiset kortit olisivat kaikista ihanimmat? Vai onko teillä hyviä ideoita? Seuraavaksi pitääkin alkaa hössöttää tarjoilua ja koristelua yms.. ja tosiaan tarkoitus on ihan vaan kummit ja mummit kutsua, mutta aina on kiva suunnitella!

4 kommenttia:

  1. Tollanen vois tosiaan olla kiva tauluna, missä on kuva joka kuukaudelta. Jaksaiskohan vääntää :)
    Me laitettiin vaan tekstarilla kutsut :D

    VastaaPoista
  2. Heidi: joo ja erityisesti mun mielestä noi mustavalkoiset kuvat on hienot. Multa uupuu vielä pari kuvaa, mutta voishan tota jo alotella..

    VastaaPoista
  3. Kivoja kutsuja! Itsekin parhaillaan suunnnittelen 1 vuotissynttäreitä tytölleni ja pähkäilen kutsujen ja teeman kanssa. Miltä sivuilta nuo pilkulliset lintu- ja leppäkerttukutsut ovat?

    VastaaPoista
  4. Elli: pahoittelut, että kommentointi on kestänyt, kun en ole saanut kommentteja toimimaan.. nuo pilkulliset kortit on tällaiselta sivustolta:
    http://www.littlelovely.typepad.com/
    sieltä löytyy paljon muutakin kivaa!
    ..niin ja ihania 1v juhlia teille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!