torstai 24. helmikuuta 2011

Wanted: Lipasto

Meillä tosiaan käy muutoksen tuulet tuolla makuuhuoneessa. Joitain vuosia sitten meille luikerteli ameeban lailla kirsikan värisiä huonekaluja, joita en ole enää pitkään aikaan sietänyt silmissäni. Kaikki alkoi superedullisesta sängynrungosta, joka kotiutui ulkonäön ja hinnan vuoksi, vaikka väri ei ollut mieluinen.. No pitihän sille sitten kaveriksi lipastokin hommata, jota olen viimeaikoina kutsunut nimellä toteemipaalu. Sen päällä kun on vielä nököttänyt iso kuvaputki tv. Nyt lähtee nämä kummatkin kammotukset, sängynrunko kierrätykseen ja lipaston taas myin huutiksessa!

Tällä hetkellä meillä on siis makuuhuoneessa totaalinen kaaos, sillä kaikki lipaston kamat on erinnäisissä koreissa ja laukuissa ja uusi sängynpääty odottaa pahveissaan. Mutta hei, nyt apua, tarvitsisimme uuden lipaston, mielellään valkoisen ja selkeälinjaisen, 120-140 leveän, tilavan, muttei toteemipaalua (eli korkeaa ja kapeeta). Rahaa ollaan mällätty jo kaikenlaiseen (sänky, pääty, lapsen turvatuoli jne) eli ei mitään kauheen arvokasta, mut ei kuitenkaan mitään lastulevykyhäelmääkään.. Löysin netistä jotain mutta en mä tiedä...

Kuvat valmistajilta

Sängynpäätyäkään en ole täällä vielä esitellyt, eli meille siis kotiutui tällainen Iskun Hohto sängynpääty. Lipaston pitäisi siis olla samanhenkinen; selkeälinjainen ja moderni.
Kuva: Isku koti

Onko teillä hyviä lipastoideoita?


7 kommenttia:

  1. Mites jos esim. tota Malmia laittais kaks vierekkäin? Meillähän on niin eteisessä, ja sit siihen päälle sais vielä sellasen lasin :)

    VastaaPoista
  2. Hei, meillä on kaksi santa fe lipastoa ja ovat kyllä jykevät.

    VastaaPoista
  3. Heidi: Tällainen mulla oli suunnitelma, mutta kun eivät ihan levelyden puolesta mahdu :(

    Ekaterina: Hei hienoa, hyvä tietää, täytyykin niitä mennä katsomaan!

    VastaaPoista
  4. Löytyipäs kiva blogi, ja ihan vahingossa vielä :)
    Pakko on kommentoida tuohon kun mietit tota ikean lipastoa, että näkyykö kirjavat vaatteet läpi.. Juuri ikeassa kävin samaa tutkimassa ja kyllä siitä läpi näkyi..

    VastaaPoista
  5. Mari: Kiva että löysit tänne! Juu, kävin itsekin perjantaina toteamassa saman asian Ikeassa: kyllähän ne juu näkyy. Mietin tässä, että josko sittenkin panostaisi oikein kunnolla ja ostaisi muuramea..

    VastaaPoista
  6. Jyskin Sante Fe on meillä makkarissa, vaikka muualla onkin Muuramea. Kun vuosi sitten makkarin säilytysongelma kävi ylitsepääsemättömäksi, emmekä juuri silloin voineet investoida Muurameen, niin päädyimme Sante Fehen. Olemme olleet lipastoon todella tyytyväisiä, hinta ja laatu ovat ihan kohdillaan. Vieraat ovat pudistelleet ihmetyksestä päätään, kun ovat luulleet lipastoamme italiaiseksi designiksi, paljastettuamme tanskalaisalkuperän ja Jysk-nimen! Sante Fe lipastoja on eri kokoja, meillä 140 cm, mutta löytyy myös 120 cm ja 160 cm, viimeisimmässä tosin on laatikkojen lisäksi yksi ovikin. Ainoata harmia on aiheuttanut kasaus, ohjeet eivät olleet parhaasta päästä.
    Ikean Malmiin verrattuna Sante Fe on luxusta korkeakiiltoisella pinnalllaan - suosittelen!
    -Santique-

    VastaaPoista
  7. Santique: Kiitti älyttömästi näistä tiedoista, täytyy tosiaan mennä sinne Jyskiin näitä lipastoja katsastamaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!