tiistai 6. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Piiiiiiiitkästä aikaa uutta postausta. Syksy on mennyt niin vauhdikkaasti töihin paluun jälkeen, että yhtäkkiä onkin kohta joulu! Innostusta blogikirjoitteluun ei jotenkin ole vain löytynyt, mutta ehkä voisin taas parantaa tapani ja kirjoitella useammin.

Muutama viikko sitten kävimme pidennetyllä viikonloppu reissulla Manchesterissä ja mitäpä siellä muuta voi tehdä kuin shoppailla, joten ajattelinkin jo joululahjatoive -kollaasia kerätessäni, että olen kaiken tarpeellisen jo hankkinut, mutta ehei sentään..


1. Nyt kun äippä on back in business niin tuollainen käyntikorttikotelo tulisi tarpeeseen (Stockmann.com), Tommy Hilfigerin neuletakissa (2.) on jujua, mutta itse en ehkä raaskisi tuota hankkia (Stockmann.com), uusi aamutakki tulisi tarpeeseen (3.), tuo röyhelöinen olisi täydellinen (Stockmann.com) ja neuletakki (4.) sopisi ikuiselle vilukissalle (Stockmann.com). Manchesterissä ihastuin Ted Bakerin juttuihin ja tuollaisessa matkakorurasiassa voisi kuljettaa koruja kätevästi (Stockmann.com ja Asos.com). Tuollaisesta kukka -heijastimesta (7.) olen haaveillut jo pitkään (finnish design shop) samoin noista Titi Madamen koruista (pinkistä kaulakorusta ja valkoisesta rintaneulasta) ja vielä nuo Ted Bakerin rusettikorut (8 ja 10) aivan ihania! (Asos.com).

Kelpaisiko teidän pukin konttiin yksikään näistä?