lauantai 16. heinäkuuta 2011

Välillä voi herkutellakin

..tai ainakin kesän juhlissa ja joskus muutenkin, niin kuin viime perjantaina, kun miehelläkin alkoi LOMA! Syötiin ihanaa mansikka-halloumi salaattia balsamicolla, voi nam! Mansikat on niin hyviä!


Ja sitten kokeilin viimeinkin tuota mansikka pavlovaa. Aivan sairaan hyvää. En ehkä ikinä tee enää normi kakkupohjaa, pelkästään marenkipohjaa tai sitten juustokakkuja. Ei se niin kauheen kaunis ollut, mutta maku oli kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen!

Niin ja täällähän olenkin kirjotellut joskus aina laihdutusprojektista. Keväällä tosiaan lähti se 3-4 kiloa ja nyt tuntui taas Rivieran matkan jälkeen siltä, että nyt voisi aloittaa karppi-tyylisen dietin, eli jätin turhat hiilarit pois ja kevensin muutenkin. Samalla olen lisännyt liikuntaa ja käynyt jopa juoksemassa, jota ennen niin inhosin. Nyt on vajaa kuukausi takana ja kiloja lähtenyt viisi! Yhteensä siis viime joulusta kiloja poissa 7-8, eli aika jees! Vielä voisi pari kolme kiloa lähteä, niin olisin tosi tyytyväinen. Kyllä muuten kannattaa, on niin paljon kivempi olo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!