lauantai 16. huhtikuuta 2011

Muuramea sittenkin -hitti vai huti?

No niin.. Viime viikolla kävin ensimmäistä kertaa ikinä kierrätyskeskuksessa. Kaikki trenditietoiset sisustajathan tekevät aina upeita design löytöjä kierrätyskeskuksista, jätelavoilta ja kirppiksiltä. Sillä kerralla löysin muuramen pikkukolmosen. Huonokuntoinen kuin mikä, maalattukin ainakin kerran. Hinta vain 8 euroa. Jätin sillä kertaa sinne, mutta kotona mietin, että enpä paljoa häviäisi, jos sen hankkisin ja kokeilisin maalaamista.. Ainahan sen voi viedä takaisin..  No tänään suuntasin uudestaan kierrätyskeskukseen. Hah, sinne oli tullut toinen muurame, aika hyväkuntoinenkin, pienillä kolhuilla vaan, hinta 15 euroa. Ja joo, mulla napsahti sen verran, että ostin molemmat! Nyt ne odottelee varastoon pääsyä autossa, johon sain ne ihan tsäkällä mahtumaan. Ei niille mitään paikkaa meillä ole mietittynä, mutta on ne kyllä kivat, tai ovat toivottavasti sen jälkeen, kun ovat saaneet vähän uutta maalipintaa ylleen.


Mitä mieltä ootte, oliko ihan päätön ostos? Ja hei antakaa mulle kaikki mahdolliset maalaus ja entisöintivinkit mitä tiedätte.. En tiedä uskallanko sittenkään alkaa itse sutimaan, vai pitäskö suosiolla viedä maalattavaksi.. Ajattelin jopa liitutaulumaalin vetämistä kanteen, siis silloin kun olin ostamassa vaan tuota yhtä :)

6 kommenttia:

  1. Hitti! Ehdoton. Itse hommaisin jonkun hiomakoneen, hioisin hyväksi ja sitten vaahtomuovitelalla ohuita kerroksia.

    Liitutaulimaali kuulostaa hyvältä -näyttääkin varmasti! :-)

    VastaaPoista
  2. Satu: Siltä tuntuu itsestäkin, että hitti. Meiltä löytyy hiomahiiri, sillä ajattelin kokeilla. Ai vaahtomuovitela on ehdoton, kiitti vinkistä!! Juu ja ajattelin, että lipasto eteisessä liitutaulumaalikannella ja block -lampulla voisi olla aika kiva. Viestin voisi kirjottaa kanteen ennen ulos lähtöä.. no katsotaan..

    VastaaPoista
  3. Mieletön löytö! Kyllä mä ainakin itse maalaisin. Maalailen vähän kaikkee huonekaluista lähtien itse kotona..

    Mulla on Block-lamppu jossakin kaapissa.. monesti oon miettiny että pitäis saada esille mutten keksi vaan minne..

    VastaaPoista
  4. Mausteinen Manteli: Kiva että täällä mua ymmärretään.. Miehen ensimmäinen kommentti oli, että "eikö me just haluta kaikesta romusta eroon" Annappas hei mulle hyviä maalausvinkkejä; mikä maali olis paras jne? Ja siitä blockista.. mäkin pohdiskelen sen paikkaa, saa nähdä mihin päätyy..

    VastaaPoista
  5. Tuossa meidän lähi-Bauhaussissa on totuttu maaliosastolla varmaan jo mun projekteihin. Ne on ihania ja neuvoo aina juurta jaksaen siellä eli kun menet siihen maalipuolen palvelukassalle ja sanot että haluat maalata lipaston, niin ne hakee sulle just oikeat vehkeet eli kalustemaalin sisäkäyttöön, vesiohenteisena jne. (ettette pökerry hajuun) :D Helppoa kuin heinänteko. Lisäks saat kaikki vinkit noihin vaahtomuoviteloihin jne. Itse en jaksa läheskään aina hioa mutta tulee varman hyvää jälkeä jos sen jaksat tehdä!

    VastaaPoista
  6. Mausteinen manteli: No sinne Bauhausiin ajattelin mennäkin, kiva tietää, että siellä auttavat noin mielellään :) Vai että helppoa kun heinänteko.. hmm. no toivottavasti!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!