lauantai 16. huhtikuuta 2011

Lapsimessujen tunnelmia

Eilen suunnattiin siis iltapäivällä lapsimessuille. Mua onnisti kerrankin arvonnoissa ihan tosissaan, voitin nimittäin yhteensä kolme lippua tonne messuille! Kaverit pääsi siis meidän kanssa ilmaiseksi.

Messuilla bongattiin jos jonkinlaista hahmoa; myyrää, delfiiniä, finlaysonin Aappa apinaa, Haribon nallea, Muumia ja Katti Matikaista.. 
Lastenvaatteita oli tarjolla todella monipuolisesti. Me ei tällä kertaa juurikaan pyöritty vaatepuolella, mutta nämä pirteät värit kyllä miellyttivät kovastikin silmää.


Finlaysonin Aappa oli saanut kokonaan oman osaston. Meille olisi niiiin tullut koko huone täyteen Aappaa, jos tulokas olisi ollut poika. Tytöllekin nuo tietty sopivat, mutta meillä on nyt kallistuttu tuohon pinkkiin..


Vähän isommille oli tarjolla monenlaista piirrustuskilpailua ja puuhaa, pomppulinnaa ja muuta. Taaperoille taas tänä vuonna vähemmän. Fisher Pricen osastolta löytyi kyllä kivaa puuhaa meillekin. 


Muumi Xylitolia tuli hampstrattua hyvällä alennuksella!


Meidän tyttö sai messuilta kotiin viemiseksi kaksi titi nallea, ihanan pinkin salkun ja muumi-kirjan. Kaikki 5 euroa kappaleelta. TiTi nallet ajattelin säästää siihen vaiheeseen, kun ruvetaan TiTiä katsomaan televisiosta. Nyt siis nallet menivät vielä kaappiin piiloon :)


Meillä oli kyllä onnistunut messureissu. Ilmapalloja saatiin lisäksi paljon; niiden ja muumi -kirjan kanssa kotimatka menikin joutuisasti. Onko joku muu käynyt messuilla?

2 kommenttia:

  1. En tiedä mihin tuo minun kommentti äsken taisi hävitä?! Ehkä se tulee nyt kohta uudelleen tai sitten ei. No jokatapauksessa käytiin siis pe messuilla ja monta tuntia siellä sai vierähtämään ja kassit täyteen tavaraa :)

    VastaaPoista
  2. Cride: Hö, mihinköhän bittiavaruuteen se hävisi, ei ainakaan tänne tullut :( mutta joo, siis tekin olitte messuilla, ja kaikkea ihanaa siis löytyi.. Ehkä nähdään niitä sun blogissa...?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!