keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kauniita sanoja

Tytön päiväunien aikaan on silloin tällöin aikaa istahtaa hetkeksi ja lukea vaikka lehteä, ihanaa omaa aikaa. Tänään silmiin osui muutama totuus. Pitäisi useammin tosiaan muistaa sanoa toiselle kauniisti, muistaa kiittää ihan pienistäkin asioista. Turhan usein kiireessä tulee vain mentyä tukka putkella eteenpäin.


Vaikka mielestäni äitiysloma ei sinänsä mitään lomaa olekaan, tai siis onhan se lomaa työstä, mutta kyllä tuo vauvanhoito on myös aika täyspäiväistä, erilaista aikaa se kuitenkin on kuin työssä käynti ja se minusta onkin ihanaa. Nyt kun tyttö on ruvennut nukkumaan pitkiä päiväunia on jäänyt myös välillä aikaa vaan olla.


Niin, on se vaan niin klisee, mutta kyllä, niin totta. Sisäisesti kaunis ihminen säteilee myös ulospäin. Eikös näin?


Muistakaamme kaikki siis ottaa aikaa itsellemme ja meille itselle tärkeisiin asioihin. Muistetaan myös sanoa niitä kauniita sanoja toisillemme :) Ihanaa keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kuvien ottaminen on hyvä tapa saada lehtien osuvat jutut talteen. Koska ei lehtiä tule moneen kertaan luettua ja monesti lehti päätyy yhden läpikäynnin jälkeen kierrätykseen. Pitäisi itsekin useammin ottaa juuri noita muistutuksia näkyville!

    VastaaPoista
  2. Nora: No niin pitäisi! Ekaa kertaa itsekin tajusin tallentaa hyvät jutut ennen lehtien kierrätystä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!