tiistai 19. huhtikuuta 2011

Sisustustarroilla tuunaus

JK Alhossa on kaikki sisustustarrat vappuun asti -50%. Valmiiden tekstien lisäksi voi tilata tarran omalla tekstillä. Nyt kun tarrat ovat noin edullisia (alk. 3 euroa) voisi hyvin tuunata vaikka valokuvakehyksiä, säilytyslaatikoita yms. noilla tarroilla. Tein vähän kollaasia Ikean tuotteilla mitä kaikkea kivaa voisi väsätä esim. Riviera Maison henkeen tai sitten vähän modernimmalla fontilla.

Kuvat: Ikea

Mihin muualle näitä vielä voisikaan laittaa?

6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Olenkin juuri Turussa ja JK Alhon nettisivuilla oli, että paikan päältä noutokin onnistuu. Taidankin käydä ostamassa jonkun kivan tarran sieltä :) Yleensä nuo ovat olleet tuhottoman kalliita, mutta noilla hinnoilla raskii jo ostaa.

    VastaaPoista
  2. Cride: Hei jee, kiva että oli hyödyllinen vinkki!

    VastaaPoista
  3. No niin, nyt on tarra ostettuna. Päädyin jo kauan haaveilemaani "allways kiss me goodnight" tekstiin. Laitan vaikka kuvia sitten siitä blogiini (kristallin hohtoa) kunhan saan vaan sen joskus laitettua vielä seinäänkin :) Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Cride: Kiva kuulla! Laita ihmeessä kuvia miltä näyttää, ois tosi kiva nähdä!! Mäkin olen haaveillut just tuosta samasta tekstistä, saa nähdä tilaanko. Kivaa pääsiäisen jatkoa myös sinne!

    VastaaPoista
  5. Ihania noi sisustustarrat :) Tilasin just ensimmäiseni tuolta http://designskins.fi/ ja on kyllä näppärä tapa sisustaa! Ei tarvi maaleja tai muitakaan kikkailuja :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: No niin on, niin käteviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!