sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

17 x pääsiäisen värit

Aina ennen pääsiäistä on ihana katsella kaikkea pääsiäiskrääsää, lasikukkoja, muovimunia, pahvitipuja jne..  Eikä malttaisi millään aloittaa pääsiäiskoristeluja jo viikkoja ennen. Melkeen heti pääsiäisen jälkeen tai jopa jo sen lopulla ne alkavat kuitenkin tympimään.. vähän niin kuin joulukoristeet. Tulee tunne, että ne on pakko kerätä äkkiä pois. Musta jotenkin tuntuu, että jos pääsiäisenä kuorruttaisin kodin näillä kollaasin jutuilla, niin kestäisi huomattavasti kauemmin kun kaksi viikkoa, että alkaisin kerätä näitä varastoon..

Kuvat: Finnish Design Shop

1. Hay DLM pöytä, 2. Marimekko Karkuteillä pahvisalkku 3. Eero Aarnio Puppy 4.  Marimekko Sukat makkaralla juomalasi 5. Eelovi Lintokoto valaisin 6. Muuto Myy valaisin 7. Majamoo Tarjotin 8. Muuto E27 valaisin 9. Muuto The Dots ripustin 10. Design House Stockholm Arrow naulakko 11. Muuto Bulky keksipurkki 12. Design House Stockholm Loop naulakko 13. Iittala Kivi tuikku 14. Normann Copenhagen Hang On naulakko 15. Muovo pehmeä jakkara  16. Covo Latva naulakko 17. Muuto Closely Separated maljakko

Tosin hinnatkin on aivan eri luokkaa, kun noilla pääsiäisen piristykseksi ostettavilla koristeilla.. Ottaisin kyllä kiljuen jokaisen, jos vain saisin.. Todellisuudessa itse kyllä ostaisin ehkä hillitympää väriä.. mutta miksei joku väripilkkukin näyttäisi kivalta. Lottopotti, missä viivyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!