torstai 6. tammikuuta 2011

Tästä se lähtee..

No niin, uusi vuosi ja uudet tuulet. On siis aika aloittaa uuden blogin pitäminen ja pudistaa vanhat tuotokset pois bittisvääriä kuormittamasta. Ensimmäisen blogitekstin aiheeksi meinasi tulla äitiyden ihanuus ja unettomuus, sillä eilen illalla fiilikset oli aika tarkkaan samanlaiset, kuin Majlla. Mitähän tästäkin yöstä tulee?? Juu äitiys on ihanaa, aivan mahtavaa, enkä vaihtaisi elämääni mistään hinnasta mihinkään muuhun, mutta silti lukiessani esim. haastatteluja tai muiden blogeja, "olipa ihanaa nukkua pitkään" tai "teimme illallista pitkän kaavan mukaan ja nautimme toistemme seurasta" saa tämän bloggaajan kateudesta vihreäksi.. Milloinkohan minäkin? Samaan aikaan toisaalta tiedän, että joku siellä jossain toivoisi niin tulevansa äidiksi ja antaisi mitä vaan, jos saisi kannella sitä omaa itkuista lastaan ja olla äiti. Se siitä, koska meillä kuitenkin nukuttiin ihan tai no niin kuin vauva perheessä nyt yleensä nukutaan, mutta kuitenkin, olo on pirteä ja J:n päiväunien aikana tekee mieli tehdä muutakin kuin tuijottaa telkkaria puolikoomassa.

Kuva: weheartit.com
Niin niistä vanhoista teksteistä.. Jossain viime kesän aikoihin, vähän sen jälkeen kun olin itse ruvennut mammalomailun ratoksi lukemaan blogeja, ajattelin itsekin perustaa oman sellaisen. Alkuun tosiaan blogi lukemistooni kuului lähinnä parikymppisten tyttöjen muotibloggailua ja ihmettelin, että voiko tosiaan olla näin, että blogia, minun makuuni ei löydy ollenkaan.. No löytyihän niitä muutamia, mutta ei juuri sellaista jollaisen itse halusin perustaa. Niinpä pistin blogin pystyyn. Alkuinnostuksen jälkeen huomasin, että blogillani ei ollut juonta, joten eihän sellaista kukaan jaksa seurata, eikä kirjoittaa. Nyt on kuitenkin uudet tuulet ja tarkoituksenani ei olekaan kirjoittaa vain sisustuksesta tai äitiydestä tai vaatteista, vaan tästä kaikesta, elämästä. En tosiaan ole näiden asioiden asiantuntija, kunhan kirjoittelen, koska tykkään siitä, ja ehkä vähän kuvailenkin. Katsotaan jääkö kukaan seuraamaan kirjoituksiani.

-Ilona K

Niin ja niitä suosikkiblogeja on sitten viime kesän löytynyt PALJON, kunhan kerkeän niin laitan niitä tuohon sivupalkkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!