torstai 10. maaliskuuta 2011

Buy now keep forever

Taidan olla vihdoinkin oppinut, että sisustushankinnoissa ei kannata juosta aina tarjousten perässä. Usein käy niin, että kun ostaa "no kun tää on niin halpa, niin ostetaan tää" tulee äkkiä kyllästyminen ja katumus.. Kuten meille kävi aikoinaan makuuhuoneen sisustuksen kanssa. Ostimme edullisesti kirsikan värisen sängyn, jolle piti ostaa lopulta pariksi kirsikan värinen lipasto, vaikka tosiaan en ole koskaan pitänyt kirsikan väristä.. No nyt ne on onneksi poissa ja yritän tästä lähtien tehdä varsinkin isot huonekaluhankinnat ajatuksella "Buy now keep Forever". Aika osuva tuo Artekin slogan.

Yksi mielestäni klassikko ja varmasti kaaaauan meillä viihtyvä uutukainen on kotiutumassa meille keväällä... Tuo Harri Koskisen Block! Meillä on ollut äidin kanssa tapana, että hän tilaa mulle lahjaksi jonkun hömppälehden aina ns. nimpparilahjaksi tai muuten.. Nyt kun äitini teki uutta lahjatilausta, niin riemukseni sain tietää saavani vielä tuon lampun myös, jee! Tällaisia näiden kylkiäislahjojen pitäisi olla! Tänään tosin mulle soitti puhelinmyyjä, joka yritti kaupitella lehteä tarjoamalla mukaan laukkua, joka on "laadukasta pölyesteriä" siis voi apua! No ei tullut tilausta!

Tällä hetkellä olisi hankintalistalla uusi keittiön pöytä ja tuolit ja tietenkin se makuuhuoneen lipasto, jota ei vieläkään olla ostettu.. Keittiön osalta ajattelin toteuttaa Artekin slogania ja kitkutella noiden kirsikan väristen (jep, taas kirsikkaa, eikä nämäkään itse ostamiamme) kanssa ja sitten uuteen asuntoon ostaa sinne sopivan mallisen pöydän ja tuolit. Tuon makuuhuoneen lipaston kanssa ollaan kyllä ongelmissa.. mistään ei meinaa löytyä SITÄ OIKEAA.. eli meidän makuuhuoneen kaaos jatkuu, kun kaikki vanhan lipaston kamat on pusseissa ja kasseissa makkarin lattialla.. On siellä vielä yksi 28'' kuvaputki TVkin, kuka haluaisi? Sekin aikanaan maksanut 1000 euroa.. Nyt sitä miettii, että olisi varmaan pitänyt ostaa silläkin rahalla jotain aikaa paremmin kestävää.. no aika aikaansa kutakin..

Kuvat: Artek, Design House Stockholm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!