maanantai 21. maaliskuuta 2011

Fitflop - kristallinen kenkähupsutus

Karkasin lauantaina pikkuneidin päiväunien aikaan piiiiitkästä aikaa shoppailemaan. Muotimerkkien tukkutalo fashion house järjestää aina silloin tällöin ystävämyyntejä, joihin oli ihan pakko päästä. Täältä voi käydä kurkkimassa milloin on seuraavat ysmyt. Pakolliseen shoppailukierrokseen kuuluu Your facen, Nanson, Kinderit -lastenvaatteiden, Merellin ja Luhdan liikkeiden koluaminen. Taas löysin mahtavia juttuja; tytölle synttärimekon, itselle muutaman tunikan ja neuletakin ja nää Swarovskin kristallein koristellut FitFlop Rokkit -sandaalit.

Kuva: Fitflop.com


Mun sandaaliosasto on jo pitkään ollut ihan olematon, jos ei muutamia vuosia sitten Thaimaasta ostettuja yksilöitä ja yhtä työkenkiä huomioida. Myyjä vielä muistutti, että nämä on sitten samalla kävellessä jalkaa treenaavat kengät, eli rasittavat lihaksi, vaikka tuntuvatkin paremmilta jalassa, kun normikengät.. Jaa jaa.. no en tiedä.. Äsken vähän googlailin ja näin näitä mainostetaan:

"Fitflop kengissä voit kuntoilla kävellessäsi. Pohjan tukeva kantaosa vaimentaa jopa 22% enemmän iskua ja auttaa lievittämään nivelten rasitusta. Pehmeä keskiosa luo epävakauden tunteen, mikä lisää jalan lihastyötä jopa 16%. Keskikova etuosa auttaa säilyttämään keveyden, vauhdin ja sykkeen. Fitflopit vähentävät selän rasitusta, parantavat ryhtiä, lisäävät pakaralihasten työskentelyä jopa 30%, lisäävät reisilihasten työskentelyä jopa 16%, vähentävät nivelten rasitusta, lisäävät pohjelihasten rasitusta jopa 11%, tasoittavat jalkaterille tulevan painon"
No en ei se haittaa ja pakarat ja reidet saa treeniä, kuullostaa tosin liian hyvältä ollakseen totta. No, joka tapauksessa, enää jotain 5 viikkoa ja sitten lähdetään Nizzaaaaaan!!!! Ja nämä sandaalit tietty mukaan.

Onko muilla kokemusta tällaisista "treenaa kävellessäsi" kengistä tai muista keinukengistä tai vastaavista?

6 kommenttia:

  1. Reebokin EasyTonet ainakin toimivat minulla. Niissä on epätasainen pohja lisäämässä koko jalan lihasten käyttöä. Niitä on vielä monenlaisia ja todella siistejäkin, menevät ihan kävelykengistä jakkupuvun kanssa ja samalla pohkeet ja erityisesti pakarat muokkautuvat. :)

    VastaaPoista
  2. Nora: Näistä olenkin ohimennen kuullut, mutta että toimivat ja näyttävätkin hyvältä, oi vitsi, että kuullostaa hyvältä!!!

    VastaaPoista
  3. Minä noita katselin jo viime kesänä, niin josko nyt vihdoin täksi kesäksi ostaisi ne :)

    VastaaPoista
  4. Mari: Jos liikut Oulunkylässä niin kannattaa katsastaa tuo Fashion house ja ysmyt. Nämä munkin kengät oli mallikappaleet ja hinta 30e. Tuntuvat kyllä jalassa siltä, että taitaa sitä jaksaa rantakatua tallustaa kevein askelin tänä kesänä..

    VastaaPoista
  5. Kerrohan hyviä vinkkejä Nizzan seudulta. Olemme menossa Antibesiin kesällä kahden lapsen kanssa m

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Ai tekin ootte menossa, hauskaa! Laitan tänne matkasuunnitelmaa ja tietty sitten kokemuksia reissusta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!