maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hankintoja pienelle tytölle

Viime viikolla tuli tehtyä melkoisesti hankintoja tuolle meidän tytölle. Lauantaina ja sunnuntaina kävin Sisukas.netin ystävämyynneissä ja voi mieletön mikä saldo! Lähdin sinne hakemaan tytölle välikausihaalaria, joka oli meillä vielä hankkimatta.. no lauantaina ei onnannut, mutta sunnuntaina kävi hirveä munkki, kun sain yhden noista muutamista siellä olleista välikausipuvuista. Ver De Terren harmaa puku vaikuttaa ainakin laadukkaalta ja on kuulemma hyvin vedenpitävä. Väri on kyllä kuraleikeissä kätevä ja kun lisää asusteisiin jotain tyttömäisempää, niin saa aika kivan kokonaisuuden. Samalla reissulla mukaan lähti myös CupCaken toppis, joka tosin menee neidille vasta parin vuoden päästä, mutta oli edullisen hinnan ja söpöytensä vuoksi otettava! Nämä kaksi olivat siis yhteensä 60 euroa ja sunnuntaina sai vielä 10 euron alen, joten kyllä kannatti. Tuossa toppiksessa kun jo pelkästään on 109euron hintalappu (!).

Kuva: IlonaK.
Lauantaina samasta paikasta lähti mukaan Ticket To Heavenin toppahaalari 30 eurolla ja kevääksi muutama hattu. Tän ystävämyynnin hinnat oli kyllä kohdillaan, mutta oli siellä kyllä väkeäkin! Lauantaina jono kiersi melkeen talon ympäri ja hetken kuluttua samainen jono oli kassalla.. No, onneksi tuli tehtyä hyviä löytöjä ja fiilis äiti-ihmisten kesken oli hyvä!

Kuva: IlonaK.

Kannattaa siis ehdottomasti liittyä Sisukas.netin postituslistalle tai muuten seurailla milloin seuraavat ystävämyynnit ovat.. kaksi kertaa vuodessa nimittäin ysmyävät, seuraavaksi syksyllä. Yritän tänne myös laittaa infoa, jos sitä ajoissa saan. Nyt tuli nimittäin huomattua nämä ysmyt ihan vahingossa.

Kuva: IlonaK.

Viimeinen löytö oli syksyksi nämä Cupcaken kumpparit. Viime viikolla tuli tytön synttärilahjarahoilla hommattua myös ensiaskelkengät Villiankasta. Ihanan tuntuiset (nahkaiset ulkoa ja sisältä) joustavalla pohjalla ja valmistettu ilman raskasmetalleja. Suosittelen!

Kuva: Ilona K.

Synttärilahjaksi tyttö sai vielä Julbon aurinkolasit ja äidiltä Tohvelisankarien tossut, joita vielä odotellaan postista. Nyt on muuten maaliskuun ajan kaikki Tohvelisankarien tossut tarjouksessa, jos kiinnostaa. Nämäkin nahkaiset ja mielestäni aika makeen näköiset.


Kuvat valmistajilta
Kyllähän rahaa paloi, mutta oispa voinu mennä paljon enemmänkin. Mites muilla, onko lasten kevään hankinnat jo tehty? Jos ei, niin tässä ens viikonlopulle mukava ysmy:

Bobo-ysmy
2.-3.-4.
10-18, 10-14

Melkonkatu 16 A, 3. kerros

2 kommenttia:

  1. Ai hitsit kun jätin tuon välistä. Olin siellä viime kerralla ja en löytänyt mitään ja hinnat oli silloin aika korkeat ja ihmisiäkään ei todellakaan ollut kuin kourallinen vaikka se on siihen paikkaan kyllä paljon jo sekin määrä. Ilmeisesti nyt oli sitten ihan eri juttu. Hitsit kun en pääse tuonne Bobon ystikseenkään. Sieltä olen löytänyt aina kivoja vaatteita.

    VastaaPoista
  2. Cride: No voi hitsit! Mäkin olin viime kerralla, enkä tosiaan sillon löytänyt kuin yhden takin.. nyt tuntui, että haalareita oli enemmän, tosin ne meni sekunnissa. Eikä nytkään kaikki jutut ollu kauheen halpoja. Voi kurjuus, kun et pääse ens viikonloppuna.. Mä en oikein tiedä vielä menenkö itse, en ole sielä aiemmin käynytkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!