torstai 3. maaliskuuta 2011

Väriläiskät

Nyt alan pikkuhiljaa uskoa, että kyllä se kevät ehkä joskus tulee! Satun vinkistä kävin nappaamassa alkuviikosta Espoon Artekista tuota keltaista Siena vahakangasta. Samalla vähän reilusti, että siitä riittää pöytäliinaksi ja vähän muihinkin tarpeisiin, mitä ne sitten lieneekään; tauluja tai muuta.. Olipahan löytö, vahakangas siis vain 8 €/m, tosin II-laatuisena. II-laadun syynä kankaan hohtavuus, no eipä meitä haittaa :) Sopii hyvin tytön synttäreille, pääsiäiseen, vappuun ja muutenkin kevääseen! Kun tuossa joku aika sitten pohdin vahakankaan hankkimista, olin jotenkin totaalisesti unohtanut Artekin. Sieltä saattaa kotiin tulla jossain vaiheessa jotain mustavalkoistakin, mutta mennään nyt ensin tämän keltaisen kanssa.

 

Valokuvaukseen tuo omat haasteensa pieni tyttö, jonka käsi hamuaa kaikkea :) Väripläjäys jatkuu näiden ihanaisten leikkiruokien muodossa, jotka nappasin mukaan viime viikon Ikean reissulta. Ihania, eikö vaan?

Olen näitä leikkiruokia etsiskellyt Ikeasta viime syksystä lähtien ja nyt viimein niitä oli tullut, kauppaleikit alkakoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!