torstai 10. helmikuuta 2011

Löytö sisustuslehdestä

Matkaoppaiden lisäksi maanantain kirjastoreissulta lainailin pinon sisustuslehtiä päiväunilukemiseksi. Eilen niitä lukiessani löysin ihan parhaan idean pienen tytön pöydäksi. Koti ja Keittiö 11/2009 lehdessä lastenhuoneen pöytä oli nimittäin rakennettu pöytälevyn ja Ikean Malm -lipastojen avulla. Tällainen meille kiitos!  

Pöytähän olisi aikuiselle aika matala, mutta taaperon piirrustustarpeisiin yms. juuri hyvä. Myöhemmin tytön kasvaessa tasolle voisi vaikka laittaa pehmusteen ja käyttää sitä penkkinä. Kolmella lipastolla (yhdet päihin ja yksi keskelle) saisi tilaa kahdelle tai sitten tason alle voisi vaikka laittaa lelulaatikot.
Nyt vaan heti kiitos se uusi asunto, että saan toteutettua tämänkin idean.. Taidan siis jatkaa surffailua oikotien sivuilla..

4 kommenttia:

  1. Miehen siskon tytöllä on just tollanen, mutta olisko toi lipasto sit vähän korkeempi, kun on kumminkin koululaiselle ihan hyvän korkunen. On kyllä kivan simppeli! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva idea, mukava kun jaoit sen :)

    VastaaPoista
  3. Heidi: ai jaa, hauska juttu! Näitä Malm-lipastojahan on erilaisia, mietin itsekin jos tekisin niistä korkeammista sellaisen aikuisten mallin :) Vanhemmillani on vastaava, mutta aitoa muuramea.. itsellä ei taida kukkaro venyä siihen..

    Johanna: eikö olekin!

    VastaaPoista
  4. Tuota Malm-lipastoa myydään myös edullisempana versiona. Samanlainen, mutta puolet halvempi. Mikäli sulla on vielä tämä haaveissa ... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!