keskiviikko 9. helmikuuta 2011

RIVIERA!

Riviera, Provence, Nizza, Monaco, Saint Tropez.. tässä monta syytä miksi odotan kevättä kuin kuuta nousevaa! Varattiin nimittäin joku aika sitten lennot Nizzaan!! Mies pitää isäkuukauden keväällä ja pohdimme pitkään, lähdemmekö Barcelonaan vai Nizzaan. Barcelonasta kun tuli häämatkamme jälkeen meidän suosikki. Nizza sen sijaan on uusi tuttavuus. Nizza valikoitui edullisten lentojen vuoksi ja kivahan se on nähdä uusia maisemia.

Käytiin J:n kanssa hakemassa kirjastosta vähän matkaoppaita ja nyt tuntuu, etten pysy nahoissani. Nähtävää on paljon; eläintarhaa pikkuneidille, saippuaputiikkeja ja hajuvesitehdas äidille, golfia isille.. ai ai!

Fiilistä nostattamaan vielä tunnelmakuvia
Kuvat: weheatit
Onko joku teistä käynyt Nizzassa tai muualla Provencen alueella? Kaikki matkavinkit otetaan ilolla vastaan!

4 kommenttia:

  1. Riviera on ihana paikka! Siellä on mukava tunnelma ranskalaisuudesta huolimatta. Kannattaa Nizzan lisäksi käydä St. Tropezissa ja Monacossa. Suosittelen pidemmälle matkalle vuokra-autoa, silloin pääsee myös ihaniin viinitiloihin ja rauhallisempiin kyliin, kuten Le Lavandou.

    Ja se ruoka...mmmm... OIkein ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  2. Nora: Kiitti vinkeistä! Kuullostaa siltä että alueeseen voisi rakastua... ja joo, viinitilat, niillähän on ehdottomasti päästävä!

    Suunnitelmissa on viettää viikko Nizzassa ja pistäytyä Monacossa. Toisella viikolla meillä onkin auto ja hotelli lähellä Cannesia ja Saint Tropezia.

    VastaaPoista
  3. Aikoinani kävin useinkin messumatkojen yhteydessä Nizzassa, mutta nyt se on jäänyt... valitettavasti...

    Oliiviöljyä kannattaa ostaa (jos sen uskaltaa laittaa matkatavaraan).

    Auto kannattaa tosiaan vuokrata liikkumisen takia, mutta sehän teillä onkin. Italiankaan puolelle ei ole pitkä matka, jos siellä haluaa piipahtaa.

    VastaaPoista
  4. Lumo: tuo oliiviöljy olikin hyvä vinkki, kiitoksia! Taitaa Italia jäädä tällä kertaa, kun siellä Pohjois-Italiassa on viimeiset kaksi kesää tullut luuhattua, niin ihana paikka sekin on!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!