keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Matkaa odotellessa..

Mammalomalaisilta, tai ainakin tältä usein kysytään, että "miten olet viihtynyt kotona?" Tähän vastaan yleensä, että tosi hyvin, mikä on kyllä totta. Tällä viikolla, ja viikonloppunakin, tosin ollaan oltu ihan kirjaimellisesti KOTONA, nimittäin neljän seinän sisällä ja paranneltu neidin ja vähän omaakin flunssaa..  Nyt voisin jo sanoa, että voisin tehdä muutakin kuin vain olla KOTONA..
No eiköhän tämä tästä.. Jokainen pienen lapsen äiti vaan tietää, että virikkeiden keksiminen joka päivälle on joskus haastavaa, ja toisaalta jokainen flunssassa ollut tietää, millaista on vaan maata kotona..

No mutta synkkyys sikseen, enää tää helmikuu lusittavana ja sitten mennään.. nimittäin TUKHOLMAAN! Laivamatkailua koko perheen voimin! Viimeksi käytiin, kun tyttö oli ihan parin kuukauden ikäinen, jolloin kaikki meni ihan nappiin.. Saatiin syödä buffassakin antaumuksella, kun tyttö veteli hirsiä.. Veikkaan että nyt on toinen ääni kellossa ja äiti saa olla noukkimassa neidin ruokia ja leluja maasta vähän väliä ja siinä sivussa yrittää hotkia jotain ruokaakin suuhun..
Mutta silti ootan ihan innolla tuota matkaa. Yltiö opimistisena aion ottaa mukaan myös Avaruusasema blogin laatiman Sisustajan Tukholma oppaan, jos vaikka ehtisin jossain käväistä..

Tässä kun tätä aikaa on kotona ollut niin kävin jo tsekkaamassa viikonloppuna, mitä kaikkea ihanaa voisin reissusta löytää..

Kuvat: valmistajilta

Tuo musta lamppu (2) on tosi makee, esim. meidän työpöydälle, hintakaan (179Kr) ei päätä huimaa. Pöllöt (5) on aina söpöjä, sopisi tämäkin tytön satumaa -teemaan (49Kr) ja mites tuo purkki (7) on niin tutun näköinen? Hei, Pentikin nostalgia purkithan on ihan samanlaisia!! No kun joululahjaksi sain kaksi isoa, niin täältä voisi hankkia tuon pienen ja paljon edukkaammin (49 Kr) ja tämä kehys (8) on kyllä hieno (49 Kr) Legerhaus. Design Torgetin lintukoukkuja katsoin jo viimeksi (135 Kr) ja noi ruukut on tosi makeet (225 Kr), Apua miten ihania juttuja (1, 4, 9, 10, 11, 12 ja 16) Urban Outfittersiin tekisi niiiiiin mieli päästä. Granitista taas kotiuttaisin nuo makeet valot terassille (12) ja  pehmusteet (16). Asplundin kakkuvati (6) taas on tyylikkään moderni!

Löytyykö sulta näistä jo jotain kotoa, tai minkä näistä kelpuuttaisit omaan kotiisi?

2 kommenttia:

  1. Joo joo! Kivoja poimintoja täälläkin. missä tuo Urban Outfitters sijaitsee Tukholmassa?

    VastaaPoista
  2. Urban Outfittersin osoite on: Biblioteksgatan 5. Mukavaa Tukholman reissua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!