sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Olkkarin lelut

Mistä noita leluja oikein tulee? Meidän tytöllä niitä ainakin on paljon. Suurin osa tosin lahjaksi saatuja. Itse on tullut ostettua vain vähän. Tyttö kun on niin pikkuinen, on leikit äidin valvovan silmän alla olohuoneessa. Kivojahan nuo monenkirjavat lelut ovat lapsen mielestä (tai no kännykät, kaukosäätimet ja sähköjohdot olisivat niistä kaikista mieluisimpia) mutta että olohuoneessa säilyisi edes jonkinlainen värien harmonia, on tyttö saanut leluilleen mielestäni aika makeen näköiset säilytyslaatikot.


Isoja legopalikoita on 1. 2. 4. ja 8 nappulan kokoisena ja värejäkin löytyy aika paljon. Itseäni miellytti muuhun sisustukseen sopivat musta ja valkoinen. Legoja myydään ainakin Citymarketissa ja Prismoissa.

Ja onhan niitä sellaisia leluja, joista äitikin tykkää.. Vai mitä olette mieltä näistä J:n joululahjoista. Eero Aarnion Puppy ja Brion taaperokärry. Lapsellekin näyttää kelpaavan.

 

Muutenkin nuo Brion lelujen uudet värit miellyttävät silmää ja niitä tämä äiti toivoo jatkossakin lisää neidin leikkeihin.

Miten teillä pysyy lelut järjestyksessä vai pysyykö?

2 kommenttia:

  1. Eihän ne lelut tahdo pysyä järjestyksessä, kyllä niitä saa olla jatkuvasti keräilemässä ja järjestelemässä. Meillä on kuitenkin pyritty siihen että lelut pysyvät neidin omassa huoneessa ja ihan hyvin ollaan siinä onnistuttukin.

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on tarkoitus siirtää legot aikanaan neidin omaan huoneeseen. Kunhan vauva-aika on ohi ja neiti osaa itse ottaa leluja esille (ja toivottavasti oppii myös siivoamaan niitä)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!